Saturday, March 11, 2017

Winstrol (Stanozolol) nasıl kullanılır (Hakkında Herşey) ve Kürü , dozajı nedir ?

Winstrol (Stanozolol)   nasıl kullanılır ve Kürü , dozajı nedir ?

Tablet formundaki standart Winstrol dozu, Hap başına 10 mg veya tablet başına 50 mg olarak kullanılır. Kadınlar tipik olarak 10 mg'lık tabletleri alıyor, çünkü bu önerilen günlük dozajdır.Sıvı veya enjekte Winstrol, iki yolla alınabilir: kas içine enjeksiyon yoluyla veya sadece sıvıyı içerek. Winstrol Depot, bu steroidin enjekte edilebilir formunun markasıdır.
Kullanıcılar, azot tutulumunun, ilaç enjekte edildiğinde biraz daha yüksek olduğunu ve ağız yoluyla alındığını not etmiştir. Winstrol'un enjekte edilebilir formu da tabletten daha kolay elde edilebilir.

Winstrol (Stanozolol)   ile kür yapma

Daha iyi fiziksel sonuçlar isteyen bazı sporcular, Winstrol'ı Dianabol ve Anapolon gibi diğer anabolik steroidlerle karıştırarak daha sert kaslar elde etmek ve daha iyi bir tonda daha hızlı ses elde etmek için kullanırlar.Kadınlar Winstrol kürüne 5 ila 25 gün boyunca 4 veya 5 mg'lik bir süre başlayabilir. Erkekler 6-8 haftalık bir döngü için günlük veya daha yüksek 15-25 mg arasında değişebilir. Çoğu erkek 6-8 hafta boyunca günlük 50 mg'lık düşük bir dozajın en iyi sonucu verdiğini bulur.


Rekabetçi vücut geliştirmecileri, yarışma öncesinde 7-10 gün boyunca günde 100 mg alıyor. Bu dozaj sadece karaciğere zarar verebileceğinden kısa artışlar için önerilir.

Winstrol VS Anavar

Bir Bulking veya yağ yakma kürü düşünüldüğünde Winstrol'un diğer ilaçlarla olan etkisini karşılaştıran sporcular, kaçınılmaz olarak Anavar'ı düşünürler. Winstrol ve Anavar'ın vücut üzerinde benzer etkileri vardır.Winstrol-Anavar'ı değerlendirirken, birçok sporcu iki ürünü birlikte toplamaya karar verirler.

Her ikisi de doğal olarak ortak ilaçların gücünü artıran harika yağ yakım steroidleridir. Her iki ilaç da oldukça hafif ancak yağ koyarken yağsız kaslar oluşturuyorlar.Aslında, Anavar'ı Winstrol ile yağ yakma küründe almak çok yaygındır. Küre 20mcg Clenbuterol eklerseniz, bu sonuçlar daha da artacaktır.

Yeni başlayanlara istifleme kürü sekiz hafta olacak, 100mg Anavar ve 100mg Winstrol arasında değişecektir. İki ilaç birlikte sinerji yaratır ve etkilerini dramatik bir şekilde artırır.


Erkek atletler genellikle testosteron ile hafatada 350 mg ila 500 mg arasında bir miktarda kullanır. Değişik haftalar yapabilirsiniz; Herhangi bir yan etkiden kaçınmak için haftada bir testosteron ve ikinci haftada Winstrol kullanılır.

Bu popüler kür altı hafta boyunca günlük Winstrol takip testosteron iki hafta ve dört hafta daha testosteron içerir. Bu, testosteron supresyonunda görülen yan etkileri önlemeye yardımcı olacaktır.Açıkçası, bu kür  yalnızca erkeklere yöneliktir ve kadınlar tarafından kullanılmamalıdır.

Bilinen istifleme kombinasyonları şunları içerir:

Winstrol + Trenbolone + Anavar
Winstrol + Testosteron+ Clenbuterol
Winstrol + Deca Durabolin

Oral tabletlerde veya enjekte ampulde Winstrol satın alabilirsiniz. Winstrol 50mg / ml enjeksiyon formunda ve 10mg veya 50mg tabletlerde gelir.

Şüphesiz, bir reçeteniz varsa Winstrol'ü ABD'deki herhangi bir eczanede satın alabilirsiniz.

Haplar  veya enjeksiyonlar ikisi de hemen hemen aynı sonuçları verir ve aynı potansiyel yan etkileri taşır. Bununla birlikte, bu ilaç için bir tedarikçi bulurken dikkatli olmalısınız, çünkü piyasada taklitçiler yaygın bulunmaktadır.

Enjekte bileşik satın alırken özellikle önemlidir. Winstrol su bazlı bir ilaçtır, bu nedenle bakterilerin vücuda girmesi ve hayatta kalması kolaydır.İnsan sınıfı bileşiği steril bir laboratuarda imal etmek, enjeksiyon yerinde kullanıcıları enfeksiyona karşı koruyacaktır.




Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Bazı Paylaşımlar

İletişim Formu

Name

Email *

Message *

Attenion-Dikkat

Disclaimer (Feragatname)


Web sitesinin yalnızca bilgi amaçlı olduğu ve web sitesi sahipleri ve operatörlerinin, site içeriği için tamamen veya kısmen hiçbir şekilde sorumlu olmadığı unutulmamalıdır. Sahipleri ve operatörleri yasadışı steroid kullanımından sorumlu değildir ve steroid kullanımını teşvik etmemektedir.


Web sitesi yalnızca kişisel, ticari olmayan kullanım için kullanılmalı ve metin, grafik, logo, resim, ses, video vb. Web sitesinin içeriği bu web sitesinin malıdır ve çoğaltılamaz, aktarılamaz veya dağıtılmamalıdır. izni. Bazı ülkelerde steroidlerle ilgili tüm satın alma, kullanma, yeniden satış, dağıtım ve tüm işlemlerin yasadışı olduğunu ve site ziyaretçilerinin tüm yasal ve sağlıkla ilgili komplikasyonlardan tamamen sorumlu olduğunu lütfen unutmayın.


Web sitemizi ziyaret edenler, siteye girerek, bu sitenin sağlayıcılarını, sahiplerini ve yaratıcılarını, doğabilecek herhangi bir sorumluluktan serbest bırakır ve deşarj eder. Açıkça burada verilmeyen herhangi bir hak saklıdır ve bu bildirimin içeriği herhangi bir zamanda, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, takdir yetkimiz dahilinde değiştirilebilir. Bu Sitenin kullanımı, Feragatnameyi, Gizlilik politikamızı ve kullanım şartlarımızı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi ve herhangi bir şart veya yasal yetkiye sahip olmadan bunları kabul ettiğinizi gösterir.


Web sitesi yalnızca bilgi sağlamak amacıyla diğer web sitelerine bağlantılar içerir ve bu bağlantılarla ilgili içerik veya herhangi bir şey teşvik etmemektik veya onaylamamaktayız. Bu web sitesinin ve sahiplerinin ve operatörlerinin gizlilik uygulamaları, faaliyetleri veya bu sitelerin içeriğinden hiçbir şekilde sorumlu değildir. Web sitemize erişerek, tam bir rıza göstermiş oluyorsunuz ve bu Web sitesinin sahipleri ve operatörlerinden düzenli olarak e-posta yoluyla bilgi almayı kabul ediyorsunuz.



Please note that the website is meant only for informational purposes and the website owners and operators are not in any way liable, in whole or in part, for the site content. The owners and operators are not responsible for illegal steroid use and do not promote the use of steroids.


The website should be used only for individual, non-commercial use and content of website, including text, graphics, logos, images, audio, video, etc. are property of this website and should not be reproduced, transferred, or distributed without written permission. Please note that the purchase, use, resale, distribution, and all actions related with steroids are illegal in some countries and site visitors are fully responsible for all legal and health complications.


The visitors to our website, by accessing the site, releases and discharges the providers, owners and creators of this site from any and all liability which might arise. Please note that any rights not expressly granted herein are reserved and the contents of this statement may be altered at any time, at our discretion, without any notice. Use of this Site indicates that you have read and agreed to our Disclaimer, Privacy policy, and terms of use and agree to them in full and without any conditions or legal authority.


The website contains links to other websites for the purpose of providing information only and we do not promote or endorse content or anything else in the respect of these links. This website and its owners and operators are not responsible in any way whatsoever for the privacy practices, activities or content of such sites. Even though we make every single effort to provide virus-free files, we do not guarantee uncorrupted files. By accessing our website, you provide complete consent and agrees to receive information via email from the owners and operators of this Website on a regular basis.