Wednesday, August 2, 2017

Ne Tür HGH Büyüme Hormonu Sonuçlarını Beklemelisin ?

Ne Tür HGH Büyüme Hormonu Sonuçlarını Beklemelisin ?


Potansiyel HGH sonuçları olağanüstü bir şey değildir ve sadece görünümünüzü değil aynı zamanda genel iyilik halinizi de geliştirebilirler. Kısacası, HGH sizi daha iyi görünmekle kalmaz; Aynı zamanda içten dışa daha iyi hissetmenizi sağlar. Beklemeniz gereken HGH sonuçları esasen ve niçin kullandığınıza bağlıdır.



Tıbbi Kullanım

İlk saf Sentetik HGH tıb alanında bir atılım oldu. Bundan önce, bazı hekimler kadavradan türetilen HGH ile deney yaptı, ancak bununla ilgili bazı sorunlar vardı ve hastaların yaklaşık% 1'inde enfeksiyonlar ortaya çıktı. Günümüzün HGH'si, vücutta doğal olarak üretilen HGH ile tamamen aynı kimyasal ve moleküler kompozisyona sahiptir. Doktorlar bunu çeşitli koşulları tedavi etmek için kullanıyorlar ve bunlar arasında şunlar bulunmaktadır:

·         Hipofiz cücesi (çocuklarda)
·         HIV / AIDS'in sonucu olarak kas israfı
·         Ciddi yanıklar
·         Kısa bağırsak sendromu
·         Prader-Willi Sendromu (erkekler ve dişilerde ergenlik gecikmesi, davranışsal sorunlar ve gelişmemiş cinsel organlara neden olan bir durum)

Performans Artırımı

HGH sonuçları da bir performans geliştirme ayarı inkar edilemez. Bu tek hormon kas büyümesini ve yağ kaybını aynı anda teşvik eder. Ayrıca insülin direncini arttırır, bu da HGH kullanan sporcuların bedenlerinde daha fazla glikoz bulunduğunu gösterir. Bu, daha hızlı metabolizma ile birlikte daha fazla enerjiye dönüşür. HGH'yi doğru dozlarda kullandığınızda, aşağıdakilerin bazıları veya hepsi olabilir:

·         Sıkı kaslar
·         Daha az vücut yağı
·         Daha hızlı metabolizma
·         Daha sağlıklı cilt
·         Güç artışı
·         Egzersizlerden ve yaralanmalardan daha hızlı kurtarma
·         Daha iyi uyku düzenleri
·         Genel anlamda bir refah hissi

En İyi HGH Sonuçları İçin Kürleri

Diğer ekzojen hormon takviyeleri gibi, mümkün olan en iyi HGH sonuçlarını gerçekten elde etmek isterseniz bunu bir sorumlulukla kullanmak zorunludur. Sporcuların ortalama dozu günde 2 ilâ 4 aralığında, kadınlar bu miktarın yaklaşık yarısını kullanıyor. Dahası, çevrimlerinizi çok hassas bir şekilde zamanlamanız gerekir. Çok kısa bir süre kullanmanız, vücudunuzda oluşması zaman aldığından, HGH sonuçlarını fark etmen için bir fırsat vermez. Dahası, çok uzun süre kullanmak, genişleyen ekstremiteler ve organlar da dahil olmak üzere yan etkileri riskini artırabilir. Çoğunlukla 16 hafta optimal kür  uzunluğu gibi görünüyor.

Yaşlanma Karşıtı HGH Sonuçları

Yaşlanma önleyici özellikleri için HGH kullanan insanlar onu süresiz olarak kullanmaya eğilim gösterirler, ancak çok daha düşük dozlarda kullanılırlar. Örneğin, bir sporcu yağsız kas oluşturmak için 16 haftaya kadar HGH'yi anabolik steroidler ile eşleştirebilirken, sadece daha iyi hissetmek isteyen birisi, hayatının her günü günde sadece 1 iu kullanabilir. Bu miktar fark edilen kas büyümesini teşvik etmek için genellikle yetersiz olmasına rağmen, kesinlikle metabolizmanın düzenlenmesine ve vücudun genel yağ / kas oranının iyileşmesine yardımcı olabilir. Ayrıca kırışıklıkların görünümünü azaltabilir, belleği iyileştirebilir ve organları daha sağlıklı hale getirebilir.


Bu hormonu çevreleyen çok tartışmalar var, ancak bunu alanlar HGH sonuçlarının gerçek olduğunu biliyorlar. Sylvester Stallone gibi önde gelen yıldızlar bile, HGH'nin sorumlu bir şekilde kullanıldığında HGH'nin güvenli ve etkili bir madde olduğunu söylemek için kayda geçti.


Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Bazı Paylaşımlar

İletişim Formu

Name

Email *

Message *

Attenion-Dikkat

Disclaimer (Feragatname)


Web sitesinin yalnızca bilgi amaçlı olduğu ve web sitesi sahipleri ve operatörlerinin, site içeriği için tamamen veya kısmen hiçbir şekilde sorumlu olmadığı unutulmamalıdır. Sahipleri ve operatörleri yasadışı steroid kullanımından sorumlu değildir ve steroid kullanımını teşvik etmemektedir.


Web sitesi yalnızca kişisel, ticari olmayan kullanım için kullanılmalı ve metin, grafik, logo, resim, ses, video vb. Web sitesinin içeriği bu web sitesinin malıdır ve çoğaltılamaz, aktarılamaz veya dağıtılmamalıdır. izni. Bazı ülkelerde steroidlerle ilgili tüm satın alma, kullanma, yeniden satış, dağıtım ve tüm işlemlerin yasadışı olduğunu ve site ziyaretçilerinin tüm yasal ve sağlıkla ilgili komplikasyonlardan tamamen sorumlu olduğunu lütfen unutmayın.


Web sitemizi ziyaret edenler, siteye girerek, bu sitenin sağlayıcılarını, sahiplerini ve yaratıcılarını, doğabilecek herhangi bir sorumluluktan serbest bırakır ve deşarj eder. Açıkça burada verilmeyen herhangi bir hak saklıdır ve bu bildirimin içeriği herhangi bir zamanda, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, takdir yetkimiz dahilinde değiştirilebilir. Bu Sitenin kullanımı, Feragatnameyi, Gizlilik politikamızı ve kullanım şartlarımızı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi ve herhangi bir şart veya yasal yetkiye sahip olmadan bunları kabul ettiğinizi gösterir.


Web sitesi yalnızca bilgi sağlamak amacıyla diğer web sitelerine bağlantılar içerir ve bu bağlantılarla ilgili içerik veya herhangi bir şey teşvik etmemektik veya onaylamamaktayız. Bu web sitesinin ve sahiplerinin ve operatörlerinin gizlilik uygulamaları, faaliyetleri veya bu sitelerin içeriğinden hiçbir şekilde sorumlu değildir. Web sitemize erişerek, tam bir rıza göstermiş oluyorsunuz ve bu Web sitesinin sahipleri ve operatörlerinden düzenli olarak e-posta yoluyla bilgi almayı kabul ediyorsunuz.



Please note that the website is meant only for informational purposes and the website owners and operators are not in any way liable, in whole or in part, for the site content. The owners and operators are not responsible for illegal steroid use and do not promote the use of steroids.


The website should be used only for individual, non-commercial use and content of website, including text, graphics, logos, images, audio, video, etc. are property of this website and should not be reproduced, transferred, or distributed without written permission. Please note that the purchase, use, resale, distribution, and all actions related with steroids are illegal in some countries and site visitors are fully responsible for all legal and health complications.


The visitors to our website, by accessing the site, releases and discharges the providers, owners and creators of this site from any and all liability which might arise. Please note that any rights not expressly granted herein are reserved and the contents of this statement may be altered at any time, at our discretion, without any notice. Use of this Site indicates that you have read and agreed to our Disclaimer, Privacy policy, and terms of use and agree to them in full and without any conditions or legal authority.


The website contains links to other websites for the purpose of providing information only and we do not promote or endorse content or anything else in the respect of these links. This website and its owners and operators are not responsible in any way whatsoever for the privacy practices, activities or content of such sites. Even though we make every single effort to provide virus-free files, we do not guarantee uncorrupted files. By accessing our website, you provide complete consent and agrees to receive information via email from the owners and operators of this Website on a regular basis.