Monday, September 18, 2017

Baştan sona Etkili bir Dianabol Danabol Kürünü Planlama

Baştan sona Etkili bir Dianabol Danabol Kürünü Planlama

Dianabol (Danabol), gezegende en popüler ve güçlü anabolik steroidlerden biridir. Sporcular ve vücut geliştiricileri, genel estetik görünüm ve performanslarını iyileştirmek için onlarca yıldır kullanmışlardır. Danabol'a geçiş yapmaya hazırsanız, istenen sonuçların elde edilmesi için Dianabol kürünüzü  etkili bir şekilde planlamanız gerekir. Aşağıda, saf hacim katacak ve yan etkileri en aza indirecek bir kür  oluşturma hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Bağımsız bir Hacim Küründeen Kaçının

Önce ilk önce, tek başına bir Dianabol kürünü  çalıştırmamalısın. Bu çok, çok güçlü bir steroid ve uzun bir kür  sırasında size iyi hizmet etmeyecek bir steroid. Çoğu zaman, sporcular ve vücut geliştiriciler Danabol'u kendi kürlerinin  ön uçlarına dahil ederek sistemlerinde diğer steroidler oluştuğunda kazançlarını arttırmaya yardımcı olurlar. Ortalama bir süre, bir kür  başlangıcında dört ila altı hafta arasında ve ortalama doz günde 50 mg'dır. Ancak, istediğiniz sonuca ulaşmak için bu tutarın sadece yarısına ihtiyacınız olabileceğini unutmayın.


Dianabol'dan sadece bir kürde  önerilmez, çünkü Dianabol'dan gelen kazançların çoğu su ağırlığıdır. Tek başınıza kullanmak kas kazanımına ulaşmanıza yardımcı olabilir ancak genellikle post-cycle sonrası uzun sürmez - yüksek doz kullanan bazı kullanıcılar 10 kilo  ağırlık koyabilir, ancak bunun sadece küçük bir yüzdesini kür  sonrası olarak muhafaza edebilir. Dahası, yüksek doz Dianabol uzun süreler boyunca alınırsa, karaciğer hasarı riski daha da artabilir ve bu da geri dönüşsüz olabilir. Sinerjinin tadını çıkaran ve güvenli bir şekilde dönmenizi sağlayan diğer steroidlerle Dianabol kürünüzü  eşleştirmek her zaman en iyisidir.

İhtiyacınız Olan Herşeyi Toplayın

Başlamadan önce kür  işlemini, post-cycle terapisini veya PCT'yi tamamlamak için ihtiyaç duyacağınız her şeye sahip olduğunuzdan emin olmanız kesinlikle çok önemlidir. Aşağıdakilere ihtiyacınız var:

Toplam doza ve kürü  uzunluğuna bağlı olarak kürünüzü tamamlamak için Yeterli Danabol.
Arimidex (bir aromataz inhibitörü). Kürünüzün her bir günü için günde 0.5 mg'a ihtiyacınız olacak.
Testosteron enanthate, cypionate veya propionate. Dozlar seçtiğiniz türe göre değişir, bu nedenle araştırmanızı yapın. Bu, kür  boyunca testosteron seviyenizi idame ettirecek ve özellikle Dianabol'u bir kickstarter olarak kullanırken daha iyi kalite kazanımlarına ulaşacaktır. Bu, yalnızca bir Danabol kürünü kullanmaktan daha iyidir.
Clomid veya Nolvadex, vücudunuzun test döneminde bir testosteron formunu kullansanız bile, vücudunuzun kendi kürünüzü  takiben doğal testosteron üretmeye başlamasına yardımcı olur.
Kürünüz  sırasında ve sonrasında karaciğerinizi korumak için carsil kullanabilirsiniz (isteğe bağlı).

Danabol Küründe Ne bekleyebileceğiniz ?

Bazı diğer anabolik steroidlerden farklı olarak, Danabol çok çabuk çalışır ve muhtemelen ilk haftanın sonlarına doğru bazı değişiklikleri fark edeceksiniz. Danabol kürünüzdeki  kazançların çoğu, anti-östrojen ilaçları yardımıyla idare edebilen su tutulumunun sonucudur. Birçok vücut geliştiricisi, altı haftaya kadar 10 kiloya  kadar kazandıklarını iddia ederken, bunun birçoğu suyun ağırlığı olduğu için kalıcı kazançlar değildir. Bunun yaklaşık yarısını kas olarak kazanmayı bekleyebilirsiniz. Tek başına kullanılmadığında kazanımlar daha kalıcıdır.

Bir Hacim Kürünü Olası Yan Etkileri Nedir ?

Bazı erkekler Dianabol kürünün diğerlerine oranla daha duyarlı olduğundan, yan etki riskini azaltmanın en iyi yolu, kişisel tolerans düzeyinizi belirleyebilmeniz için ilk kürünüzüb  dozunu titizlikle hesaplamayı gerektirir. Yan etkiler hafif ila şiddetli olmak üzere yağlı cilt veya akne, libido değişiklikleri, ruh hali değişiklikleri, kötüleşen erkekler kalıp kellikleri, jinekomasti ve şişkinlik (su tutma) içerebilir. Jinekomasti veya şişlik yaşarsanız, dozunuzu azaltmanız veya hatta Dianabol kullanmayı bırakmanız gerekir. Aksine, diğer yan etkilerden herhangi biriyle karşılaşırsanız, bu etkilerin tolere edilene kadar yalnızca dozunuzu azaltın. İsterseniz akne ve yağlı ciltler için reçetesiz tedaviler de uygulayabilirsiniz.

Definasyon İçin  Dianabol Kürü ?

Definasyon için bir Danabol kürünü kullanmak isteyebileceğiniz birkaç nadir örnek var, bu durumda bile Dianabol ana bileşik olmayacaktır. Sporcular ve vücut geliştiricileri, yağları yaktıklarında kaslarının "dolgunluğunu" korumak istediğinde ortaya çıkabilir ve çok düşük dozda Dianabol bununla yardımcı olabilir. Dianabol kürü, özellikle Trenbolone gibi bileşiklerle eşleştirildiğinde, güç kazanımı için de kullanılabilir. Aşağıdaki grafik, benzersiz her durumda dikkate alınması gereken uygun dozları göstermektedir.

Amaç
Minimum günlük dozaj
Maximum günlük dozaj
Hacim
40mg
80mg
Güç
25mg
40mg
Definasyon
10mg
15mg

Elbette, Hacim Kürü, büyük kazançlar sağladığı için en popüler seçenektir. Bazı erkekler, güç ve Definasyon kürleri için, kendi istek ve ihtiyaçlarına bağlı olarak bunu kullanıyor olsalar da, herkes için bu mümkün değildir. Dianabol'un etkilerine karşı özellikle hassassanız, günde 10 mg'a bile bile herhangi bir miktar kazanımlara neden olabilir. Hacim verme haricinde bir Danabol kürünü kullanmadan önce bunu dikkatli bir şekilde düşünün.

Post-Cycle Terapisi PCT

Bahsettiğim gibi, vücudun testosteron üretimine tekrar başlamasını sağlamak için PCT ile Dianabol kürünü  takip etmen gerekecek. Aksi taktirde bunun doğal olarak gerçekleşmesi, testiküler atrofi ve jinekomasti gibi yan etkilere neden olmak bir yıla kadar sürebilir. Dianabol kısa ester olduğundan, son dozdan üç gün sonra bir Selective Estrogen Reseptör Modülatörü veya SERM almaya başlamanız gerekir. Clomid ve Nolvadex harika örneklerdir ve hipofiz bezinizin LH (luteinize edici hormon) ve FSH (follikül stimüle edici hormon) üretimini arttırmanıza yardımcı olabilir ve bu da testisleri testosteron üretmeye teşvik eder.

Kazançlarınızı Korumak ?

Son olarak, Dianabol kürünü  bitirdiğinizde ve PCT'ye geçtiğinizde kazançlarınızı korumanın en iyi yollarını da düşünmelisiniz. Dianabol'ınızı kür yapmak  ve onu daha etkili bir steroid içeren bir kürün  önüne koymak için verilen tavsiyeleri takip ettiyseniz, daha kalıcı kazanımlar elde etmek için görevinizi yerine getirdiniz demektir. Tabii ki, egzersiz yapmaya ve amaçlarınıza göre doğru yemeye devam etmeniz gerekecek. Bir kürün ardından mevcut kilonuzdan memnunsanız, makro besleyici bir hesap makinesiyle bakım için tüketmeniz gereken kalori sayısını belirleyin ve yeni kaslarınızı en iyi durumda tutmanıza yardımcı olacak bir egzersiz rejimine sadık kalın.

Etkili bir Danabol kürünü  planlamak zor değildir. Aslında, çoğunun sorumluluk sahibi bir şekilde planlanması ve kürü  tamamlamak ve potansiyel yan etkileri ortadan kaldırmak için ihtiyacınız olan her şeye sahip olmanızı sağlamakla ilgilidir.


Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Bazı Paylaşımlar

İletişim Formu

Name

Email *

Message *

Attenion-Dikkat

Disclaimer (Feragatname)


Web sitesinin yalnızca bilgi amaçlı olduğu ve web sitesi sahipleri ve operatörlerinin, site içeriği için tamamen veya kısmen hiçbir şekilde sorumlu olmadığı unutulmamalıdır. Sahipleri ve operatörleri yasadışı steroid kullanımından sorumlu değildir ve steroid kullanımını teşvik etmemektedir.


Web sitesi yalnızca kişisel, ticari olmayan kullanım için kullanılmalı ve metin, grafik, logo, resim, ses, video vb. Web sitesinin içeriği bu web sitesinin malıdır ve çoğaltılamaz, aktarılamaz veya dağıtılmamalıdır. izni. Bazı ülkelerde steroidlerle ilgili tüm satın alma, kullanma, yeniden satış, dağıtım ve tüm işlemlerin yasadışı olduğunu ve site ziyaretçilerinin tüm yasal ve sağlıkla ilgili komplikasyonlardan tamamen sorumlu olduğunu lütfen unutmayın.


Web sitemizi ziyaret edenler, siteye girerek, bu sitenin sağlayıcılarını, sahiplerini ve yaratıcılarını, doğabilecek herhangi bir sorumluluktan serbest bırakır ve deşarj eder. Açıkça burada verilmeyen herhangi bir hak saklıdır ve bu bildirimin içeriği herhangi bir zamanda, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, takdir yetkimiz dahilinde değiştirilebilir. Bu Sitenin kullanımı, Feragatnameyi, Gizlilik politikamızı ve kullanım şartlarımızı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi ve herhangi bir şart veya yasal yetkiye sahip olmadan bunları kabul ettiğinizi gösterir.


Web sitesi yalnızca bilgi sağlamak amacıyla diğer web sitelerine bağlantılar içerir ve bu bağlantılarla ilgili içerik veya herhangi bir şey teşvik etmemektik veya onaylamamaktayız. Bu web sitesinin ve sahiplerinin ve operatörlerinin gizlilik uygulamaları, faaliyetleri veya bu sitelerin içeriğinden hiçbir şekilde sorumlu değildir. Web sitemize erişerek, tam bir rıza göstermiş oluyorsunuz ve bu Web sitesinin sahipleri ve operatörlerinden düzenli olarak e-posta yoluyla bilgi almayı kabul ediyorsunuz.



Please note that the website is meant only for informational purposes and the website owners and operators are not in any way liable, in whole or in part, for the site content. The owners and operators are not responsible for illegal steroid use and do not promote the use of steroids.


The website should be used only for individual, non-commercial use and content of website, including text, graphics, logos, images, audio, video, etc. are property of this website and should not be reproduced, transferred, or distributed without written permission. Please note that the purchase, use, resale, distribution, and all actions related with steroids are illegal in some countries and site visitors are fully responsible for all legal and health complications.


The visitors to our website, by accessing the site, releases and discharges the providers, owners and creators of this site from any and all liability which might arise. Please note that any rights not expressly granted herein are reserved and the contents of this statement may be altered at any time, at our discretion, without any notice. Use of this Site indicates that you have read and agreed to our Disclaimer, Privacy policy, and terms of use and agree to them in full and without any conditions or legal authority.


The website contains links to other websites for the purpose of providing information only and we do not promote or endorse content or anything else in the respect of these links. This website and its owners and operators are not responsible in any way whatsoever for the privacy practices, activities or content of such sites. Even though we make every single effort to provide virus-free files, we do not guarantee uncorrupted files. By accessing our website, you provide complete consent and agrees to receive information via email from the owners and operators of this Website on a regular basis.