Thursday, June 8, 2017

Steroid Kullananlar İçin Kan Testi

Steroid Kullananlar İçin Kan Testi

Anabolik steroidleri veya herhangi bir performans artışı sağlayan bileşikleri kullanacaksanız, yılda en az 3-4 kez kan testi  yapmak önemlidir. Sanki, temiz kalması ve problemsiz kalması için ya da aracınızın lastiklerindeki hava basıncını kontrol etmek için doğru miktarda kimyasal olduğundan emin olmak için havuz suyunu kontrol ettirmek gibi bir şey.

Dahası, kürden önce kan çalışması yapmak iyi bir fikir olacaktır, böylece referans çizginin yerini öğrenebilir ve önceden vuku bulmuş herhangi bir sorunu işaretleyebilirsiniz. Örneğin, yüksek karaciğer değerleriniz olabilir ve bunları biliyorsanız, sert bir oral steroid kullanırken daha büyük sorunların oluşmasını önlemek daha kolay olacaktır. Veya yüksek östrojen bir küre girebilir, bu yüzden aromatize edici bileşiklerin kullanılmasını önleyebilirsiniz.



Bu yazıda, başka hiçbir makalenin yapmadığı şeyleri yapacağız - her şeyi basitleştirin ve bileşiklerin A'dan Z'ye nasıl kan alımınızı etkilediğini inceleyin.



Nasıl Kan Testi Yaptırabilirim ?


Kan testi  yaptırmanın iki yolu vardır. Bunu yapmanın en yaygın yolu, doktorunuzdan kan çalışmasını yapmasını  istemek, ona yaptırmak istediğiniz şeylerin bir listesini vermek ve sizi laboratuvara göndereceğidir. Kan çalışmalarına başlamak için bir diğer popüler mod, internette sipariş vermektir; burada, istediğiniz şey için bağımsız olarak ödeme yaparsınız ve formları laboratuvara götürürsünüz.


Steroidler Kan Dolaşımını Nasıl Etkiler?


Birçok kişi iddialarının basit kan çalışmasıyla kolayca tartışılabileceğinin farkında olmadan bile forumlarda bilgi aramaya gidicektir; Kan çalışması yalan söylemez.

Anabolik steroid kullandığınızda, hipofiz bezleri hareketsiz gidip eksojen hormonlara tepki verir. Sonuç olarak LH ve FSH hızla 0'ın yakınına düşecek ve vücudunuz artık kendi başına testosteron üretmeyecektir. Bazı steroidlerin sizi diğerlerinden daha hızlı ve zorla bastıracağı doğrudur, ancak aynı zamanda doğru olan şey, tüm anabolik steroidlerin baskılayıcı olması ve proviron'un eşsiz özelliklerinden dolayı tek istisna olmasına bağlı olarak sizi susturmasıdır.

Bu nedenle, hangi bileşiklerin kullanıldığına (testosteron, dianabol, deca durabolin) bağlı olarak, östrojen önemli derecede yükselebilirken diğer bileşikler (ana ana madde, proviron, winstrol gibi DHT türevleri) aslında östrojeni inhibe edecektir.

Trenbolone gibi bir bileşik hızlıca lipitlerin çoğunu zorlayabilir ve EQ (Boldenon ) RBC yükselmesine neden olduğu için kan bağışları zorunlu kılmaktadır. Ayrıca, trenbolon bazı kan çalışma laboratuarlarında östrojen için yanlış pozitifler de verebilir, bu yüzden bunun farkında olun.


HPTA kan çalışması


Kan çalışmalarının ve anabolik steroid kullanımının en önemli yönü, HPTA'nın (hipotalamik pitüiter testis ekseni) nasıl çalıştığını anlamasıdır. Düzgün çalışan bir HPTA, LH (luteinize edici hormon) üreten hipofiz bezi özelliklerine sahiptir ve testisteki leydig hücrelerine sonradan östrojene dönüşen testosteronu üretmeye sinyal verir. Doğal koşullarda bu kür kendiliğinden tekrarlar. Bununla birlikte, anabolik steroidler, SERM'ler veya diğer ilaçları kullandığınızda HPTA işlevleri değişecek ve kan işine yansıyacaktır.

Ne yazık ki, birçok insan bunu anlamıyor ve sadece toplam testosteronun gösterdiği şeylere dikkat etmeyi hata yapıyor. Bununla birlikte, dikkat edilmesi gereken bir numara varsa, LH, testosteron seviyeleri değil.

Şimdi, HPTA'nızda kan çalışması yaptığınızda anlamanız gereken sayıları ve olması gereken normal aralıkları (sağlıklı bir yetişkin erkek için) ve bunların ne anlama geldiğini inceleyelim:


LH (luteinizan hormon)


LH - 3-8mIU / ml. Luteinize edici hormondur ve hipofizdeki gonadotropik hücreler tarafından üretilmektedir. Ana işlevi, vücuda testosteron üretme sinyali verir ve HPTA'nızın iyi çalıştığını bilmek için en önemli sayıdır. Devre dışı kaldıktan sonra düşük bir LH seviyesi, HPTA'nızın iyi çalışmadığı anlamına gelir ve yeterli testosteron üretmiyor demektir. Yine de paniklemeye gerek yoktur, çünkü bu kurtarma evresi ve sonraki kürüne başlamadan önce LH'nız tamamen kurtarılana kadar beklemelisiniz. Açıkçası, kür esnasında LH'niz 0'a yakın bir seviyeye düşecektir, zira hipofiz bezleri tamamen durduğu halde uyku moduna geçecektir.


FSH (follikül uyarıcı hormon)


FSH - 2.5-12mIU / ml. FSH, follikül uyarıcı hormonu temsil eder ve aynı zamanda hipofiz bezlerinin gonadotrofları tarafından üretilir. Nitekim FSH, LH ile sinerji içinde çalışır ve pubertal olgunlaşma, büyüme, gelişme ve vücuttaki üreme süreçlerini düzenler. Kür esnasında LH'da olduğu gibi, 0'a yakın bir değere düşecek ve kapalı çevrim, düşük sayı iyi bir işaret değildir. Bu nedenle, steroidleri kötüye kullanmaya başladıktan sonra, FSH'nizin orijinal seviyelerine asla geri dönmediğini farkedeceksiniz. FSH düzeyinin düşük olması yaşlanmaya bağlanabilirken steroid istismarı, uzun vadede sağlıklı bir sayıyı engelleyecek ve muhtemelen hayatı boyunca çocuk sahibi olma şansınızı azaltabilir.


Toplam testosteron

Toplam testosteron - 350-950ng / dl. Testosteron kandaki cinsel özellikleri ve gelişimini etkileyen bir erkek hormondur (androjen). LH ve FSH'nin aksine, testosteron testislerimiz (leydig hücreleri) tarafından üretilir. Bununla birlikte, bu sayının sabahın en yüksek ve akşamın en düşük olmasıyla dalgalandığını unutmamalısınız. Doğal olarak, erkekler yaşlandıkça, bu numara düşmeye başlayacaktır. Aslında düşük testosteronlu erkeklerde tipik olarak artmış yağ artışları, kas kurma yetersizliği, düşük libido ve diğer sorunlarla ilgili sorunlar vardır. Flip tarafında, steroidleri kötüye kullanırsanız ve testosteronunuz uzun süre yüksekse, kalbinizi zorlayabilir ve östrojen seviyelerinde ani yükselmelere neden olarak, östrojenik yan etkilere neden olabilir.


Serbest testosteron


Serbest testosteron - 32-150pg / ml. Bu, toplam testosteronunuzun bir oranı olacak ve bağlı olan gerçek 'serbest' testosteronunuz olarak değerlendiriliyor. Genel olarak, kontrol etmek için fazladan para etmeye değmez, çünkü bu toplam testosteronunuzun % 'si olacaktır. Başka bir deyişle, toplam testosteron aralıktaysa, hemen hemen tüm durumlarda testosteron serbest kalır. Üstelik, yüksek, düşük veya yüksek olduğu vakalar için de geçerlidir.


Östrojen


Östrojen 15-50 pg / ml. Testosteron vücuda estrojen aromatize eder. Erkeklerin işlev görebilmesi için östrojene ihtiyaç duyduğunu belirtmek önemlidir, bu yüzden östradiolün 15'in altında ve çok düşük olabileceğini söyleyen insanlarla katılmıyorum. 15pg / ml'nin üzerindeki seviyeleri görmek istiyorum. Bununla birlikte, 50pg / ml'den yüksek düzeylerde, su tutulmasını bekleyebilir ve hatta jinekomasti semptomlarıyla ilişkili kabarık sinir ağrıları veya boğaz ağrısı da olabilir. Böyle bir durumda, bu numarayı kontrol altında tutmak için Aromasin gibi bir aromataz inhibitörü (AI) gereklidir, ancak bunu kötüye kullanmamalı ve östrojeninizi çok düşük bir seviyeye düşürmemeliyiz - dengeyi korumak esastır.


Diğer kan çalışma numaraları


Kan işi bittiğinde, test edilen bir sürü şey göreceksiniz ve çoğunlukla anabolik steroid kullanımı etkilenmemelidir. Kuşkusuz, aralık dışında herhangi bir şey araştırılmalıdır, ancak kapalı olacak bazı değerler vardır. Bununla birlikte, kan çalışmalarının bu yönleri çözülebilir, bu nedenle sizi rahatsız etmemeliler. Bunlar aşağıdaki gibidir:


Kırmızı kan hücresi sayısı (RBC)


RBC - 4.15-5.8. Anabolik steroidlerde kırmızı kan hücresi sayısı (RBC) artabilir. Bununla birlikte, eğer bu sayı çok yükselirse kalp sağlığınızı zorlayabilir. Dolayısıyla kanınızı azaltmak için kan vermek önemlidir. Örneğin, her altı haftada bir kan vererek destek takviyelerini almanızı öneririm.


Glikoz


Glikoz, Serum- 65-99. Testten önce hızlı değilseniz, bu numara yüksek olabilir, bu nedenle doğru bir sayı elde etmek için 8-12 saat hızlı tutmalısınız. 100'ün üzerindeki herhangi bir şey kırmızı bayraktır ve 120'den büyük rakamlar ciddi sorunların bir işaretidir. Dolayısıyla, kan almadan önce bir çikolatalı kek yedikten ve numaranız biterse, endişelenecek bir şey yoktur.


Kan Üre Azotu


BUN - 6-20mg / dl. Kan Üre Azotu, karaciğerdeki protein parçalanmasından türemiş atık bir üründür. Bir sürü halterciler diyetlerinden dolayı yüksek BUN seviyelerine sahip olacaklar ve günlük sürekli olarak kasları parçalayıp düzenli olarak onarıyorlar. Bu nedenle, doğru bir BUN numarası elde etmek için, kan çalışmadan önce en az bir hafta çalışmayı bırakmalısınız, aksi takdirde bu sayı çok az demektir. İlginçtir, çoğu doktor bunu gördüklerinde şaşkına çevrilecek, çünkü kullandıkları aralık tipik kanepeler patates erkeği için değil, her gün pounding yapan bir kaldırıcı değil.


Kreatinin

Kreatinin - .76-1.27mg / dl. Çok fazla kas kitlesi tutuyorsanız, bu sayı aralıklardan daha sıcak gelecektir. BUN ile aynı, doktorlar tarafından kullanılan değerler normal bir kanepe patatesidir, ağırlık kaldırıcısı / vücut geliştiricisi değildir. Bu nedenle, doğru bir şekle ulaşmak için, muhtemelen aylar boyunca ağırlığı kaldırmayı bırakmanız ve kas kitlesini kaybetmeniz gerekir; bu sayıyı gözardı ederek ve gurur duyulacak bir şey olarak yüksek düzeyde bir kreatinin düşündüğünüzden, daha fazla tuttuğunuz anlamına gelir Kas normal erkekten daha orada.


Kolesterol


Kolesterol - 200 mg / dl'nin altında toplam kolesterol seviyeleri. HDL ve LDL sırasıyla yüksek ve düşük yoğunluklu lipoprotein için geçerlidir. LDL, çoğunlukla kötü kolesterol olarak bilinirken, HDL iyi kolesteroldür. Maalesef, iyi kolesterolünüzün düşmesi ve kötü kolestrolün yükselmesi anabolik steroidlerde normaldir. Bu nedenle, AAS'yi (anabolik androjenik steroidler) kötüye kullanmamak ve kötüye kullanmamak önemlidir. Bu nedenle steroid kullanmadan önce kolesterol seviyeniz zayıfsa, önce yaşam biçiminizi düzeltmelisiniz. Stres, egzersiz eksikliği ve kötü beslenme gibi faktörler kolesterol sorunlarına neden olabilir.


AST


AST 0-40IU / L. Karaciğer, kalp ve kas hücrelerinde bulunan bir enzimdir. AST kürü esnasında gergin olabilir, bu nedenle Milk thistle gibi destek takviyelerini çalıştırmanız önemlidir.


ALT


ALT 0-44IU / L. Hala başka bir enzim, bu sayı yüksekse karaciğer suşu sinyali. En çok oral anabolik steroid kullanırken yükselmesi normaldir ve N2guard gibi bir destek takviyesi kullanılmalıdır. Ayrıca, diğer ilaçları alıyor ve alkol içiyorsanız, bu sayının daha da kötüleşebileceğini bilmek önemlidir. Oral steroidleri durdurduktan sonra normale dönmezse karaciğer hastalığı olabilir.


Destek takviyelerini kullanma


Destek ekleri sporcuların ve vücut geliştiricileri tarafından kan çalışmalarını normalleştirmek ve organ ve lipit gerginliğini önlemek için yıllardır kullanılmıştır.

Hawthorn, taurin, karahindiba, uva ursi, deve dikeni ve indol 3 karbinol gibi vitaminler, mineraller ve otlar hemen hemen tüm vücut geliştiricileri tarafından kullanılır. Bütün bu takviyelerin, kolesterol dengesi, kan basıncı, su ağırlığı, hücre onarımı, karaciğer ve böbrek koruması ve büyük organların genel korunması gibi sağlık yönleri için yararlı olduğu düşünülmektedir. Bununla birlikte, bunların hepsini içeren bir takviye ve daha pek çok katkı maddesi daha var, en eksiksiz destek ek yığını yapıyor ve milk thistle deniyor.

Daha önce de belirtildiği gibi, kan vermek sadece kendiniz için sağlıklı değildir, aynı zamanda hayat kurtarır. Arabanızdaki yağı değiştirmek olarak bakabilirsiniz.


Yardımcı ilaçlar kan dolaşımını nasıl etkiler?


HCG LH ve FSH düşürürken östrojen ve testosteronu artıracaktır. HCG, vücuda LH'yi taklit ederek hipofiz bezlerine LH üretmeyi durdurduğunu bildirir - sonuçta, zaten neden çok fazla olduğunuzu düşünürse bedeniniz neden LH üretir? HCG'yi kullanmayı bıraktığınızda, testosteron ve östrojen düşecek ve LH ve FSH yavaş yavaş artacaktır.

Clomid ve nolvadex gibi SERM'ler (selektif östrojen reseptör modülatörleri), post-cycle terapide (PCT) popülerdir ve vücutta halen aktifken kan çalışmaları yapıldıklarında şüpheler ortaya çıkabilir. Bunun nedeni, bir SERM aldığınızda, östrojen, pituiter bezlerinize geri dönüşün engellenmesi, ilaç vücutta aktifken LH ve testosteronun keskin bir artışa neden olur. Bu süre içinde kan dolaştıranlar, iyileştiklerini düşünürler. Bununla birlikte, PCT sırasında nerede olduğunuz hakkında doğru bir fikir edinmek için, uyuşturucular geçici olarak sonuçlarınızı değiştirdiğinden, 2-3 hafta boyunca tüm ilaçları durdurmanız gerekir. SERM'ler hala aktifken çok fazla çocuk kan dolaşımını çalıştırır ve kurtarıldıklarını düşünürler. Yine de, bu, size nereden olduğunuzu söyleyen önemli bir hatadır.

Elbette Aromataz inhibitörleri östrojen seviyelerini etkileyecektir. Letrozol en güçlü AI'dır ve östrojen seviyenizi çok hızlı bir şekilde% 70 oranında düşürebilir. Bu nedenle insanlar bu bileşiğin olumsuz yan etkileri hakkında şikayet etmektedirler. Öte yandan, aromasin ve arimidex daha hafiftir ve bu nedenle daha popülerdir.






Related Articles

1 comment:

  1. Play Live Dealer - Casino Sites in Nigeria
    Live dealer casino sbobet ทางเข้า sites. Play live dealer casino with real money from the world. Check out our games, slots, roulette, live games, 우리카지노 live casino, keno, video poker 카지노

    ReplyDelete

Bazı Paylaşımlar

İletişim Formu

Name

Email *

Message *

Attenion-Dikkat

Disclaimer (Feragatname)


Web sitesinin yalnızca bilgi amaçlı olduğu ve web sitesi sahipleri ve operatörlerinin, site içeriği için tamamen veya kısmen hiçbir şekilde sorumlu olmadığı unutulmamalıdır. Sahipleri ve operatörleri yasadışı steroid kullanımından sorumlu değildir ve steroid kullanımını teşvik etmemektedir.


Web sitesi yalnızca kişisel, ticari olmayan kullanım için kullanılmalı ve metin, grafik, logo, resim, ses, video vb. Web sitesinin içeriği bu web sitesinin malıdır ve çoğaltılamaz, aktarılamaz veya dağıtılmamalıdır. izni. Bazı ülkelerde steroidlerle ilgili tüm satın alma, kullanma, yeniden satış, dağıtım ve tüm işlemlerin yasadışı olduğunu ve site ziyaretçilerinin tüm yasal ve sağlıkla ilgili komplikasyonlardan tamamen sorumlu olduğunu lütfen unutmayın.


Web sitemizi ziyaret edenler, siteye girerek, bu sitenin sağlayıcılarını, sahiplerini ve yaratıcılarını, doğabilecek herhangi bir sorumluluktan serbest bırakır ve deşarj eder. Açıkça burada verilmeyen herhangi bir hak saklıdır ve bu bildirimin içeriği herhangi bir zamanda, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, takdir yetkimiz dahilinde değiştirilebilir. Bu Sitenin kullanımı, Feragatnameyi, Gizlilik politikamızı ve kullanım şartlarımızı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi ve herhangi bir şart veya yasal yetkiye sahip olmadan bunları kabul ettiğinizi gösterir.


Web sitesi yalnızca bilgi sağlamak amacıyla diğer web sitelerine bağlantılar içerir ve bu bağlantılarla ilgili içerik veya herhangi bir şey teşvik etmemektik veya onaylamamaktayız. Bu web sitesinin ve sahiplerinin ve operatörlerinin gizlilik uygulamaları, faaliyetleri veya bu sitelerin içeriğinden hiçbir şekilde sorumlu değildir. Web sitemize erişerek, tam bir rıza göstermiş oluyorsunuz ve bu Web sitesinin sahipleri ve operatörlerinden düzenli olarak e-posta yoluyla bilgi almayı kabul ediyorsunuz.



Please note that the website is meant only for informational purposes and the website owners and operators are not in any way liable, in whole or in part, for the site content. The owners and operators are not responsible for illegal steroid use and do not promote the use of steroids.


The website should be used only for individual, non-commercial use and content of website, including text, graphics, logos, images, audio, video, etc. are property of this website and should not be reproduced, transferred, or distributed without written permission. Please note that the purchase, use, resale, distribution, and all actions related with steroids are illegal in some countries and site visitors are fully responsible for all legal and health complications.


The visitors to our website, by accessing the site, releases and discharges the providers, owners and creators of this site from any and all liability which might arise. Please note that any rights not expressly granted herein are reserved and the contents of this statement may be altered at any time, at our discretion, without any notice. Use of this Site indicates that you have read and agreed to our Disclaimer, Privacy policy, and terms of use and agree to them in full and without any conditions or legal authority.


The website contains links to other websites for the purpose of providing information only and we do not promote or endorse content or anything else in the respect of these links. This website and its owners and operators are not responsible in any way whatsoever for the privacy practices, activities or content of such sites. Even though we make every single effort to provide virus-free files, we do not guarantee uncorrupted files. By accessing our website, you provide complete consent and agrees to receive information via email from the owners and operators of this Website on a regular basis.