Sunday, May 28, 2017

En iyi Yağ Yakıcı Steroid Kürü Nedir ?

En iyi Yağ Yakıcı Steroid Kürü Nedir ?

HAFTA 1-4:

1) 1000 mg Testosteron harmanı-sustanon (haftada iki kez 500 mg)
2) 600 mg Methenolone enanthate (haftada iki kez 300 mg)
3) 400mg Parabolan (trenbolone hekza-haftada iki kez 200mg)
4) hGH 4iu AM 30 'kahvaltıdan önce
5) 1000 mg metformin ile kahvaltı
6) kahvaltı ile 12.5μg T3 ve 12.5μg T4
7) 25 mg efedrin HCL-200 mg kafein-500 mg aspirin ön işleme
8) kahvaltı ile 20μg clenbuterol HCL ve öğle yemeği ile 20μg
9) 1 mg anastrozol her gün
10) kahvaltı ve 50mg ön çalışma ile 50mg mesterolon

Hafta 1-4 Notlar: Propionat ester ilk günden itibaren sisteme hızla girdiğinden, Yağ yakma Küründe testesteron harmanı (sustanon) ile başlıyoruz. Methenolon enantat (primobolan) nispeten zayıf, fakat toksik olmayan enjekte edilebilir androjendir ve yavaş esteri vardır. Parabolan, haftada iki kez verilen trenbolone enanthat'ın daha hızlı bir versiyonudur. İnsan kullanımı için trenbolonun tek versiyonu. HGH, insülin kombinasyonu olmadan kullanılır. Metformin (glukofaj) kullanımı, somatropin kullanımı sonucunda gliseminin olmamasını sağlar. Tiroid hormonlarının kombinasyonu yağ yakma sürecini iyileştirir. 




Bununla birlikte, toplam dozu azaltmak, miyokard ve kas israfında herhangi bir stres olmadığını garanti eder. Triodotironon (T3) daha güçlü ancak yarı ömrü kısadır. Tersine, tiroksin (T4) zayıflar, uzayan yarılanma ömrü ile birlikte, ancak uygun tiroid fonksiyonu için gereklidir. Sempatetikomimetik (adrenerjik etki ile efedrin, clenbuterol HCL) kombinasyonu, termojenez, baskılanmış iştah, yağ yakma ve yüksek yoğunluklu egzersizleri sağlayacaktır. Anastrozol (arimidex) ile birlikte günlük olarak mesterolon (proviron) kombinasyonu, aromatizasyonun düşük olmasını sağlar, böylece tanımlar geliştirilir.

HAFTA 5-8:

1) 800 mg testosteron propionate  2 GÜNDE 1 (200 mg, haftada dört kez)
2) 400 mg drostanolon propionate  2 GÜNDE 1 (100mg, haftada dört kez)
3) 400 mg trenbolon acetate 2 GÜNDE 1 (100 mg, haftada dört kez)
4) hGH 4iu sabah  30 'kahvaltıdan önce
5) 1000 mg metformin ile kahvaltı
6) kahvaltı ile 12.5μg T3 ve 12.5μg T4
7) 25 mg efedrin HCL-200 mg kafein-500 mg aspirin ön işleme
8) kahvaltı ile 20μg clenbuterol HCL ve öğle yemeğinde 20μg artı 1mg ketotifen
9) 2.5 mg letrozol her gün
10) kahvaltı ve 50mg ön çalışma ile 50mg mesterolon

Hafta 5-8 Notlar: Bu kür, testosteronun daha hızlı versiyonu (propionate) ile devam eder. Bu aşamada, hızlı etkili testosteron versiyonunu andıran DHT, drostanolone propionate'in sentetik enjekte edilebilir versiyonunu ekledik. Masteron, androjenik yanı sıra antiöstrojenik bir aktivitedir. Bu nedenle, aromatizasyon düşük tutulur. Her iki AAS her gün idare edilir. Bu aşamada, her geçen gün idare edilen trenbolonun hızlı versiyonunu da ekledim. Sonuç olarak, üç enjekte edilebilir yağ çözeltisi de aynı şırınga içine girer, bu da daha elverişlidir. Kürnün geri kalan kısmı önceki hafta programına göre izlenir. Tek değişiklik aromataz inhibitörünü içerir.

HAFTA 9-10:

1) 600 mg  toplam testosteron süspansiyon (100 mg  her gün Pazartesi -Cumartesi )
2) 400 mg drostanolon propionate  2 GÜNDE 1 (100mg, haftada dört kez)
3) 400 mg trenbolone acetate 2 GÜNDE 1 (100 mg, haftada dört kez)
4) 300 mg stanozolol (50 mg her gün Pazartesi -Cumartesi)
5) hGH 4iu sabah  30 'kahvaltıdan önce
6) Kahvaltıda 1000mg metformin
7) kahvaltı ile 12.5μg T3 ve 12.5μg T4
8) 25mg efedrin HCL-200mg kafein-500mg aspirin ön işleme
9) kahvaltı ile 20μg clenbuterol HCL ve öğle yemeğinde 20μg artı 1mg ketotifen
10.) 25 mg exemestan her gün

Hafta 9-10 Notlar: Testesteronun en hızlı versiyonunun oyuna girdiği andır. Su bazlı süspansiyon günlük olarak, tercihen egzersiz öncesinde, spor salonuna giderken evden ayrılmadan hemen önce kullanılır. Masteron, aromatizasyona, ek androjeniteye sahip olmamasını sağlayarak vücudu daha sert ve yırtık yapacaktır. Enjekte stanozolol da çok güçlü bir anabolik ajan olarak oyuna girer. Bir şırınga içerisinde testosteron süspansiyonuyla birlikte kolayca karıştırılabilir. Tabii ki, tercihen spor salonundan önce günlük bir idare gerektirir. Kür geri kalanı, önceki haftalar gibi izler. Tek ilaveten ketotifen, beta 2 agonisti olup, clenbuterol sonuçlarını artırır. Dozajda herhangi bir değişiklik olmaması durumunda, B2 adrenerjik reseptörleri genellikle birkaç gün sonra tepki vermez. Aşırı dozdan kaçınmak için, ketotifen ilavesi, clenbuterolün etkinliğini sağlayacaktır.

HAFTA 11-12:

1) 600 mg drostanolon propionate  (100 mg  her gün Pazartesi -Cumartesi )
2) 400 mg trenbolon acetate  2 GÜNDE 1 (100 mg, haftada dört kez)
3) 50 mg Halotestin  her gün  (kahvaltı ile 10 mg, öğle yemeği ile 10 mg, akşam yemeği ile 20 mg preworkout dilaltı, akşam yemeği ile 10 mg)
4) 50 mg stanozolol her gün  (kahvaltı ile 10 mg, öğle yemeği ile 10 mg, akşam yemeği ile 20 mg preworkout dilaltı, akşam yemeği ile 10 mg)
5) 50 mg anavar  her gün  (kahvaltı ile 10 mg, öğle yemeği ile 10 mg, akşam yemeği ile birlikte 20 mg ön çalışma sıklığı, akşam yemeği ile 10 mg)
6) 100 mg mesterolon her gün  (25 mg kahvaltı, 50 mg ön çalışma, 25 mg akşam yemeği ile birlikte)
7) 25 mg exemestan Her gün
8) 25mg efedrin HCL-200mg kafein-500mg aspirin ön işleme
9) kahvaltı ile 20μg clenbuterol HCL ve öğle yemeğinde 20μg artı 1mg ketotifen

Hafta 11-12 Notlar: Gösteriden iki hafta önce son testosterondan ayrıldık ve aroma vermeyen ilaçları kullanmaya devam ediyoruz. Su tutulması ve olası ödem nedeniyle Somatropin oyunu temizler. Drostanolone (masteron), trenbolon, stanozolol (winstrol), oxandrolone (anavar), mesterolon (proviron) ve fluoxymesterone (halotestin), su tutma ve östrojenik aktivitenin olmasını sağlar. Bir intihar aromataz inhibitörü olan exemestanın eklenmesi östrojenleri ezip pürüzsüz bir fizik imkânı bırakmaz. CNS uyarıcıları, karbondioksitlenmenin son gününe kadar kalır. Son olarak, diüretikler (spironolakton-furosemid) öğütülmüş ve kuru görünüme kavuşmak için özen ve dikkatle kullanılmalıdır. Yarışmaya hazırlık sırasında birçok profesyonel vücut geliştiricisi tarafından kullanılanın benzeri olan bu aşırı Yağ yakma sürecini kimsenin yapmasını kimseye tavsiye etmiyorum.


Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Bazı Paylaşımlar

İletişim Formu

Name

Email *

Message *

Attenion-Dikkat

Disclaimer (Feragatname)


Web sitesinin yalnızca bilgi amaçlı olduğu ve web sitesi sahipleri ve operatörlerinin, site içeriği için tamamen veya kısmen hiçbir şekilde sorumlu olmadığı unutulmamalıdır. Sahipleri ve operatörleri yasadışı steroid kullanımından sorumlu değildir ve steroid kullanımını teşvik etmemektedir.


Web sitesi yalnızca kişisel, ticari olmayan kullanım için kullanılmalı ve metin, grafik, logo, resim, ses, video vb. Web sitesinin içeriği bu web sitesinin malıdır ve çoğaltılamaz, aktarılamaz veya dağıtılmamalıdır. izni. Bazı ülkelerde steroidlerle ilgili tüm satın alma, kullanma, yeniden satış, dağıtım ve tüm işlemlerin yasadışı olduğunu ve site ziyaretçilerinin tüm yasal ve sağlıkla ilgili komplikasyonlardan tamamen sorumlu olduğunu lütfen unutmayın.


Web sitemizi ziyaret edenler, siteye girerek, bu sitenin sağlayıcılarını, sahiplerini ve yaratıcılarını, doğabilecek herhangi bir sorumluluktan serbest bırakır ve deşarj eder. Açıkça burada verilmeyen herhangi bir hak saklıdır ve bu bildirimin içeriği herhangi bir zamanda, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, takdir yetkimiz dahilinde değiştirilebilir. Bu Sitenin kullanımı, Feragatnameyi, Gizlilik politikamızı ve kullanım şartlarımızı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi ve herhangi bir şart veya yasal yetkiye sahip olmadan bunları kabul ettiğinizi gösterir.


Web sitesi yalnızca bilgi sağlamak amacıyla diğer web sitelerine bağlantılar içerir ve bu bağlantılarla ilgili içerik veya herhangi bir şey teşvik etmemektik veya onaylamamaktayız. Bu web sitesinin ve sahiplerinin ve operatörlerinin gizlilik uygulamaları, faaliyetleri veya bu sitelerin içeriğinden hiçbir şekilde sorumlu değildir. Web sitemize erişerek, tam bir rıza göstermiş oluyorsunuz ve bu Web sitesinin sahipleri ve operatörlerinden düzenli olarak e-posta yoluyla bilgi almayı kabul ediyorsunuz.



Please note that the website is meant only for informational purposes and the website owners and operators are not in any way liable, in whole or in part, for the site content. The owners and operators are not responsible for illegal steroid use and do not promote the use of steroids.


The website should be used only for individual, non-commercial use and content of website, including text, graphics, logos, images, audio, video, etc. are property of this website and should not be reproduced, transferred, or distributed without written permission. Please note that the purchase, use, resale, distribution, and all actions related with steroids are illegal in some countries and site visitors are fully responsible for all legal and health complications.


The visitors to our website, by accessing the site, releases and discharges the providers, owners and creators of this site from any and all liability which might arise. Please note that any rights not expressly granted herein are reserved and the contents of this statement may be altered at any time, at our discretion, without any notice. Use of this Site indicates that you have read and agreed to our Disclaimer, Privacy policy, and terms of use and agree to them in full and without any conditions or legal authority.


The website contains links to other websites for the purpose of providing information only and we do not promote or endorse content or anything else in the respect of these links. This website and its owners and operators are not responsible in any way whatsoever for the privacy practices, activities or content of such sites. Even though we make every single effort to provide virus-free files, we do not guarantee uncorrupted files. By accessing our website, you provide complete consent and agrees to receive information via email from the owners and operators of this Website on a regular basis.