Monday, May 29, 2017

Clenbuterol vs. Albuterol ?

Clenbuterol vs. Albuterol ?

Albuterol sülfat Clenbuterol (Clen, Spiropent ve Ventipulmin olarak da bilinir) solunum bozukluğu olan hastalar tarafından kullanılan bir sempatomimetik amindir. Bu β2 agonisti, epinefrin ve salbutamol'a (Albuterol) bazı yapısal ve farmakolojik benzerliklere sahipken [1], termojenik uyuşturucu ve uyarıcı olarak kullanıldığında etkileri daha güçlü ve uzun süreli olduğu için, özellikle sporcular tarafından hayran kalınır. Dahası, bu ilacın kullanımı, aerobik kapasite düzeyinde dramatik bir artış, merkezi sinir sisteminin uyarılması ve oksijen taşıma ve kan basıncı bağlamındaki iyileştirmelerle ilişkilidir. Yumuşak kas gevşetici özelliklere sahip olduğu ve vücudun yağ metabolize ettiği hızı artırırken bronkodilatör ve tokolitik olarak yaygın olarak kullanılır.

Vücudun kardiyo egzersiz potansiyelini geliştiren en iyi ilaçlardan biri olduğu düşünülen Clenbuterol, "inatçı ve depolanmış" yağ kaybetmede faydalı olduğunu kanıtlıyor. İlacın kullanımı, kas hücrelerinde depolanan proteinin parçalanması ve yağ kaybı planında vurgulanacak alanlardaki yağ kaybının yeniden yönlendirilmesi ile ilişkilidir. Neredeyse 9 saat boyunca iştahı bastırma ve astımlı durumlar veya DEHB (dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu) ve kardiyovasküler şok, aritmiler, anafilaktik şok, hipertansiyon, astım ve migren baş ağrısı gibi sağlık koşullarına sahip hastalara rutin olarak tavsiye edilen eşsiz yeteneği vardır.



Clenbuterol kullanımı ayrıca yağ dokusunun kaybı ile bağlantılıdır ve bu da kesikler ve çizgilerle zayıf fiziksel iyileştirmelere neden olur [3]. Ağırlık ve yağ kaybı ilacı, etkilerin tersine çevrilmesi ve insülin etkisinin engellenmesi yoluyla glikojen depolarının yavaşlatılması yoluyla vücuda daha fazla glikoz elde etmede faydalıdır. Buna ek olarak, Clen aynı zamanda bireyin biyolojik sisteminin vücudun yağ birikimi ile vücudun güçlenmesine ve vücuda güç kazandırılmasına, vücutta kas eklenmesine, ayrıca egzersizlerle tamamlandığında iyi olma olgusunun teşvik edilmesine yol açan bir süreç olan yeniden bölünmeye yol açar. Ve uygun diyet. Bu seçici beta-2 agonisti, tip 2 ve 3 beta reseptörlerini vücut yağı yakma ve kas kütlesi ve vücut kuvvetini hızlı bir şekilde arttırmak için uyarır. Geçmişteki bir çok çalışma, Clenbuterol kullanımının, vücut yağını kaybetme konusunda% 5-10 oranında bakım kalorisinde kaybetme ile ilişkili olduğunu ortaya koymuştur.

Albuterol veya Salbutamol, astım ve kronik obstrüktif akciğer hastalığı gibi sağlık koşullarında bronkospazmdan rahatlama sağlamak için kullanılan kısa etkili bir β2-adrenerjik reseptör agonisti olarak sınıflandırılır. Bu ilaç oral olarak, uçucu madde olarak veya intravenöz olarak alınabilir ve sonuçları, dozun 5-20 dakika içinde hissedilebilir, ancak etkilerinin bir kısmı derhal tecrübe edilebilir. Bu ilacın kullanıcılarına, karaciğer toksisitesini ve vücuttaki taurin ve potasyum seviyelerinin tükenmesini önlemek için amino asitler (özellikle Taurin), Omega 3, CLA, ALA ve Deve dikeni almaları önerilir. Depolanmış yağın serbest yağ asitlerine ayrılması için hormona duyarlı lipaz (enzim) aktive eden vücuttaki hücreler üzerinde bulunan beta 2 adrenerjik reseptörleri ile bağlanır. Clen gibi Albuterol, güçlü lipolitik bir ajandır ve bir bireyin metabolik hızını artırabilir, böylece serbest yağ asitleri yakıt için kullanılabilir. Bu ilacın kullanımı, reversibl obstrüktif hava yolu hastalığı olan bireyler tarafından yapılır ve egzersize bağlı bronkospazmdan kaçınılmasına yardımcı olur.

Albuterol'le ilişkili en büyük avantajlardan biri, titreme, uykusuzluk, terleme ve artmış kalp hızı gibi yan etkileri olmaksızın Clenbuterol gibi faydalar sağlayabilmesidir. Albuterol kalp ve kardiyovasküler sistem üzerinde daha az zorlanma yaratır. Bununla birlikte, Albuterol'ün yarı ömrü kısadır; Clen'in yarı ömrü 7-9 saat iken, Albuterol'ün yarılanma süresi yalnızca 3-4 saattir. Protein sentezini arttırma yeteneğine sahiptir ve kas katabolizmasını önler. Ayrıca, geçmişte Clenbuterol kullanmış olan Albuterol kullanıcısının çoğu, Albuterol'le daha fazla odaklanabildiklerini ve Clen'e kıyasla çok daha "temizleyici" bir uyarıcı etkisi ürettikleri bildirmiştir. Eğer hepsi bu değilse, Albuterol ile yapılan vücut mukavemeti ve dayanıklılık kazancı, Clenbuterol'e göre neredeyse kalıcı olmaktan daha iyi ve daha hızlıdır.

Clenbuterol, diğer taraftan, vücut güç ve kas gücü kazanma konusunda Albuterol'den çok daha iyi. Ayrıca, bu ağırlık ve yağ kaybı ilacı, yağ yakma özellikleri söz konusu olduğunda Albuterol'den daha etkilidir. Buna ek olarak, Clen daha ucuz ve kolay kullanılabilir ve günde bir kez alınması gereken Albuterol'den farklı olarak günde bir veya iki kez alınabilir. Başka bir deyişle, Albuterol, Clenbuterol'ün zayıf halidir, ancak daha az yan etkiye sahiptir. Bununla birlikte, Clenbuterol'le ilişkili yan etkileri, 2 gün açık ve 2 günlük kapalı döngüde veya 3 hafta açık ve 3 haftalık kapalı döngülerde kullanarak ortadan kaldırabilir ve en az 7-9 bardak su içilmelidir. Clenbuterol, bazı durumlarda kas kramplarına neden olmanın yanı sıra bir miktar taurin ve potasyum düzeyini deşifre edebildiğinden, Taurin ve Potasyum takviyelerini aldıktan sonra sulanmaya devam ettirin. Bu kilo ve kayıp ilacının kullanımı, Albuterol'de görülmeyen anti-katabolik özelliklerle ilişkilidir ve Clen, T3 Cytomel ile yaygın olarak kullanılır (günde 12.5-25.0 mcg). Orta karbonhidratlar (vücut ağırlığının her bir kilogramı için 0.5g ile 1g arası), yüksek protein (vücut ağırlığının her kilogramı için 1.5g) ve düşük yağ (vücut ağırlığının her kilosu için 0.25g) içeren bir diyet, Clenbuterol kullanıcılarının hayallerini gerçekleştirmede ikinci düşünceler olmadan kolayca gerçekleştirmelerine yardımcı olabilir .

Clenbuterol kullanımı, kas gücü ve boyutu açısından yağ ve kilo vermenin yanı sıra kazançlarla ilişkiliyken, Albuterol, LDL'yi (düşük yoğunluklu lipoprotein, kötü kolesterol) azaltmak, HDL'yi (yüksek kolesterol) azaltmak yanında dayanıklılığı ve gücü arttırma kabiliyetine sahiptir. Yoğunluk lipoproteini, iyi kolestrol) ve toplam kolesterolün azaltılması.

Kısacası, Clenbuterol, "gerçek şey" isteyenler için ideal bir seçenek gibi görünürken, ilişkili yan etkileri ortadan kaldırmak için plan yapabilir ve harekete geçirebilirler; Albuterol, Clen'in yavaş yavaş popülaritesini kazanıp yumuşak bir versiyonudur ancak yine de Clenbuterol'un arkasında Çok büyük marjdır.



Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Bazı Paylaşımlar

İletişim Formu

Name

Email *

Message *

Attenion-Dikkat

Disclaimer (Feragatname)


Web sitesinin yalnızca bilgi amaçlı olduğu ve web sitesi sahipleri ve operatörlerinin, site içeriği için tamamen veya kısmen hiçbir şekilde sorumlu olmadığı unutulmamalıdır. Sahipleri ve operatörleri yasadışı steroid kullanımından sorumlu değildir ve steroid kullanımını teşvik etmemektedir.


Web sitesi yalnızca kişisel, ticari olmayan kullanım için kullanılmalı ve metin, grafik, logo, resim, ses, video vb. Web sitesinin içeriği bu web sitesinin malıdır ve çoğaltılamaz, aktarılamaz veya dağıtılmamalıdır. izni. Bazı ülkelerde steroidlerle ilgili tüm satın alma, kullanma, yeniden satış, dağıtım ve tüm işlemlerin yasadışı olduğunu ve site ziyaretçilerinin tüm yasal ve sağlıkla ilgili komplikasyonlardan tamamen sorumlu olduğunu lütfen unutmayın.


Web sitemizi ziyaret edenler, siteye girerek, bu sitenin sağlayıcılarını, sahiplerini ve yaratıcılarını, doğabilecek herhangi bir sorumluluktan serbest bırakır ve deşarj eder. Açıkça burada verilmeyen herhangi bir hak saklıdır ve bu bildirimin içeriği herhangi bir zamanda, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, takdir yetkimiz dahilinde değiştirilebilir. Bu Sitenin kullanımı, Feragatnameyi, Gizlilik politikamızı ve kullanım şartlarımızı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi ve herhangi bir şart veya yasal yetkiye sahip olmadan bunları kabul ettiğinizi gösterir.


Web sitesi yalnızca bilgi sağlamak amacıyla diğer web sitelerine bağlantılar içerir ve bu bağlantılarla ilgili içerik veya herhangi bir şey teşvik etmemektik veya onaylamamaktayız. Bu web sitesinin ve sahiplerinin ve operatörlerinin gizlilik uygulamaları, faaliyetleri veya bu sitelerin içeriğinden hiçbir şekilde sorumlu değildir. Web sitemize erişerek, tam bir rıza göstermiş oluyorsunuz ve bu Web sitesinin sahipleri ve operatörlerinden düzenli olarak e-posta yoluyla bilgi almayı kabul ediyorsunuz.



Please note that the website is meant only for informational purposes and the website owners and operators are not in any way liable, in whole or in part, for the site content. The owners and operators are not responsible for illegal steroid use and do not promote the use of steroids.


The website should be used only for individual, non-commercial use and content of website, including text, graphics, logos, images, audio, video, etc. are property of this website and should not be reproduced, transferred, or distributed without written permission. Please note that the purchase, use, resale, distribution, and all actions related with steroids are illegal in some countries and site visitors are fully responsible for all legal and health complications.


The visitors to our website, by accessing the site, releases and discharges the providers, owners and creators of this site from any and all liability which might arise. Please note that any rights not expressly granted herein are reserved and the contents of this statement may be altered at any time, at our discretion, without any notice. Use of this Site indicates that you have read and agreed to our Disclaimer, Privacy policy, and terms of use and agree to them in full and without any conditions or legal authority.


The website contains links to other websites for the purpose of providing information only and we do not promote or endorse content or anything else in the respect of these links. This website and its owners and operators are not responsible in any way whatsoever for the privacy practices, activities or content of such sites. Even though we make every single effort to provide virus-free files, we do not guarantee uncorrupted files. By accessing our website, you provide complete consent and agrees to receive information via email from the owners and operators of this Website on a regular basis.